Tag det første skridt mod bedre mental sundhed med Selfspace.

Udgivet af Michael d. 3/27/2024

Har du nogensinde overvejet at gå til psykolog, men har holdt dig tilbage på grund af ventetid, omkostninger eller bekymringer om privatlivets fred? 

Så er du ikke alene. 

Mange af os står over for mentale udfordringer, men barriererne for at søge hjælp kan ofte virke overvældende. Men hvad hvis jeg fortalte dig, at der er en løsning lige ved hånden, og at det er gratis, anonymt og uden ventetid?

Ingen Ventetid, Ingen Hindringer

Selfspace er en app der tilbyder selvterapi forløb, som er let tilgængelige. Vi forstår, at ventetiden for traditionel terapi kan være en hindring for mange, og derfor har vi skabt en platform, der giver dig adgang til psykologisk hjælp uden at skulle vente.

Forestil dig at få den støtte, du har brug for, lige når du har brug for det. Hos Selfspace er der ingen ventetid, hvilket betyder, at du kan starte din rejse mod bedre mental sundhed øjeblikkeligt. Vi tror på, at dit velvære ikke bør vente, og derfor har vi fjernet den traditionelle barriere for at få terapeutisk støtte.

Gratis og anonym psykologisk selvterapi

Selvom mentalt velvære er uvurderligt, tror vi på, at adgang til støtte ikke bør være en økonomisk byrde. Hos Selfspace får du adgang til forskellige gratis øvelser og du får mulighed for at købe forløb der koster under halvdelen af en enkelt session hos en psykolog. På den måde kan du fokusere på at få det bedre uden at bekymre dig om omkostningerne. Derudover værner vi om dit privatliv. Appen er designet til at være anonym, så du kan udforske og arbejde med dine udfordringer uden frygt for at blive vurderet eller dømt.

En personlig rejse 

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville være at have værktøjerne til at forbedre dit mentale velvære lige ved hånden? Med Selfspace kan du tage kontrol over din mentale rejse og arbejde mod en mere balanceret version af dig selv.

Tag det første skridt mod bedre mental sundhed med Selfspace. Download appen i dag og oplev fordelene ved gratis, anonym og ventefri selvterapi. Husk, at du ikke er alene på denne rejse, vi er her for at støtte dig på vejen mod dit bedre jeg.