Det er ikke kun økonomisk overkommeligt, men det giver også dig mulighed for at tage kontrol over dit egen mentale velvære på dine egne vilkår.

Udgivet af Michael d. 3/26/2024

Har du nogensinde overvejet at gå til psykolog, men har holdt dig tilbage, fordi du ikke følte, at du havde råd til det? Hvis det er tilfældet, er du ikke alene.

Prisen på terapi kan virke afskrækkende for mange, og desværre er det en hindring for dem, der virkelig har brug for hjælp. Gennem mit arbejde som klinisk psykolog gennem de sidste ti år har jeg erfaret, at mange mennesker venter med at opsøge psykologhjælp, indtil de har det rigtig skidt, blandt andet på grund af en økonomisk barriere. 

Det betyder desværre ofte, at tingene når at vokse sig store, før man får hjælpen, og det kan gøre det sværere at komme sig efter en nedtur.

Det er en af grundene til, at vi har startet Selfspace op, som er en app, der tilbyder selvterapiforløb til en pris,
der ligger langt under den traditionelle terapi. Med Selfspace får man adgang til digitale terapeutiske forløb, der koster mindre end halvdelen af prisen på bare en enkelt session hos en traditionel psykolog.

Øvelser for alle

Selfspace tilbyder en bred vifte af selvterapiprogrammer, der ikke kun er effektive, men også overkommelige. Hvis
økonomien har været en hindring for at tage skridtet mod psykologhjælp, kan det være, at Selfspace er det helt rigtige for dig.

Hos Selfspace forstår vi vigtigheden af mental sundhed og ønsker at gøre selvterapi tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi hjælpen til en pris, hvor alle kan være med. Tilmed med de første syv dage gratis.

Selvom prisen er overkommelig, går vi hos Selfspace ikke på kompromis med kvaliteten af de terapeutiske programmer. Vores forløb gør det muligt at gennemføre øvelser og forløb i ens helt eget tempo, og det hele kan gøres anonymt. Dette fjerner den sociale stigmatisering, der kan være forbundet med at gå i terapi.

Tag det første skridt

Det er aldrig for sent at tage kontrol over din mentale sundhed. Med Selfspace får du adgang til værdifulde
værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe dig med at håndtere stress, angst og andre udfordringer. 

Prisen behøver ikke længere være en hindring for at få hjælp. Så næste gang du overvejer at tage skridtet mod bedre mental sundhed, men bekymrer dig om omkostningerne, tænk på Selfspace. 

Det er ikke kun økonomisk overkommeligt, men det giver også dig mulighed for at tage kontrol over dit egen mentale velvære på dine egne vilkår.